Grafisk ikon for en mobiltelefon49 19 36 66

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Glasfiber reparation af både og anden bådreparation udføres

Er du stødt på grund, eller har din båd pådraget sig en anden form for skade?

Hos Sletten Bådeværft udfører vi bådreparation, og vi udfører alle former for glasfiber reparation på både. Skal dit forsikringsselskab involveres, er vi også vant til at håndtere dette. 

Vi er beliggende i Humlebæk, men vi henvender os til kunder på hele Nordsjælland og i København.

Vi kan hjælpe dig med glasfiber reparation af både, herunder både af skrog, motor, master med videre på alle bådtyper i både træ og glasfiber. 

Når vi foretager en glasfiber reparation af både, sliber vi skaden ned, og opbygger den skadede glasfiber på båden. Til sidst afslutter vi behandlingen med gelcoat i den korrekte farve, så det ikke kan ses efterfølgende, at der er udført en bådreparation.​

Bådreparation med dygtige samarbejdspartnere

Ud over almindeligt bådebyggerarbejde i træ og glasfiber udfører vi også bådreparation i form af svejsearbejde i rustfrit stål, el-arbejde og riggerarbejde. Vi har en lang række samarbejdspartnere, som eksempelvis elektrikere og mekanikere, der assisterer os i vores daglige arbejde. Det gør, at vi kan tilbyde dig den mest professionelle bådreparation. 


Hør mere om vores glasfiber reparation af både

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en glasfiber reparation af både eller en anden bådreparation sammen med en forventet tidshorisont, så du ved, hvornår du kan komme ud og sejle igen.  

Du er velkommen til at kigge forbi vores bådeværft eller til at ringe til os på telefon 49 19 36 66. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail sb@sletten-boats.dk.

Sletten Bådeværft ApS 

CVR: 38692496​

Sletten Havn 3

3050 Humlebæk​

Tlf.: 49 19 36 66

Mail: sb@sletten-boats.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt