Grafisk ikon for en mobiltelefon49 19 36 66

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Teakdæk på din båd fremstilles af høj kvalitet

​Har du overvejet teakdæk på din båd?

Hos Sletten Bådeværft kan vi fremstille teakdæk til din båd. Det eneste vi behøver fra dig er en bestilling og målene på din båd, og så vil vi udføre arbejdet gnidningsfrit. Vi befinder os i Humlebæk, men henvender os til kunder i København og på hele Nordsjælland.

Listerne på teakdæk spejlskæres

Når vi fremstiller et teakdæk, skærer vi selv listerne op, så de bliver spejlskåret. Spejlskåret betyder, at årene vender lodret opad, modsat eksempelvis plankegulve, hvor årene oftest er planskåret og vender vandret. Spejlskæringsmetoden giver en meget høj slidstyrke og en lang holdbarhed.

Et sådan dæk koster cirka 15.000 kroner per kvadratmeter, men det afhænger dog af, hvor mange beslag, skinner med videre, der sidder på dækket. Adkomsten under dækket har også betydning for prisen.

Vi anvender teaktræ fra Burma for den bedste kvalitet

Vi anvender udelukkende teak fra Burma til teakdæk, hvor der dog er ved at være mangel på træer til dette formål. Som noget forholdsvis nyt er der påbegyndt plantager med teak i Afrika, og i fremtiden vil materialet højst sandsynligt også komme herfra.  

​Ring for et uforpligtende tilbud

Hvis du gerne vil have fremstillet et teakdæk til din båd, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud med en nøjagtig pris. Du kan kigge forbi vores bådeværft eller ringe til os på telefon 49 19 36 66. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på sb@sletten-boats.dk.

Sletten Bådeværft ApS 

CVR: 38692496​

Sletten Havn 3

3050 Humlebæk​

Tlf.: 49 19 36 66

Mail: sb@sletten-boats.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt